JÄSENTIEDOTE 1/ 2021

Tervehdys KGCN:n jäsen!

Talvi on tänä vuonna hellinyt meitä lumella ja aurinkoisilla päivillä. Toivottavasti mahdollisimman moni on päässyt harrastamaan talvilajeja tai vain nautiskellut näistä upeista säistä. Vaikka lunta onkin vielä maassa, kevät tekee hiljalleen tuloaan ja on aika suunnata katseet kohti vihreitä kenttiä ja golfia. Viime vuonna pääkenttä avattiin jo 9.4. mutta tänä vuonna näyttäisi menevän vähän myöhempään. Katsotaan miten kevät etenee.

Myös jo vuoden päivät vallinnutta koronavirustilannetta on seurattava. Tällä hetkellä tiedossa olevia rajoitusten aiheuttamia valtakunnallisia muutoksia ns. normaaliin golfkevääseen, ovat ainakin golfliiton liittokokous ja palkintogaala, joihin voi osallistua vain etäyhteydellä. Myös golfmessut ovat tänä keväänä vain verkossa.

Yhdistystoiminnassamme rajoitukset ovat aiheuttaneet ja aiheuttavat sen, että viime vuoden kevät- ja syyskokous, sekä tämän vuoden kevätkokous, pidetään verkkokokouksina 21.4.2021 klo 18:00 alkaen. Kokouskutsut materiaaleineen ja ilmoittautumisohjeineen lähetetään erikseen.

Vaikuttaa varsin todennäköiseltä, että koronarajoitukset ovat ainakin jossain määrin voimassa myös vielä tämän pelikauden alkaessa. Tiedotamme totta kai aktiivisesti kulloinkin voimassa olevien rajoitusten vaikutuksista toimintaamme ja asiointiin Kultaranta Resortissa, mutta uskomme joka tapauksessa vakaasti siihen, että kyllä se pelikausi sieltä tulee, vaikka sitten viime kevään kaltaisin rajoituksin. Kannattaakin siis hoitaa pelioikeutensa ajoissa kuntoon, jotta on heti valmiina kun kenttä aukeaa.

Pelaamaan pääsyn ja yhdistyksen vuosikokoukseen osallistumisen edellytyksenä on luonnollisesti myös maksettu jäsenmaksu, jonka eräpäivä on tänä vuonna 27.3. Lasku saapuu/ on saapunut sinulle postitse tai sähköpostitse, riippuen siitä minkä toimitustavan olet itse halunnut. Löydät laskun myös omasta nexgolfistasi.

Seuran ohjattujen harjoitusten on suunniteltu alkavan viikolla 15 ja harjoitusajat on julkaistu seuratreenit ja plus30 -sivulla. Odottelemme kuitenkin vielä, ennen kuin alamme ottaa ilmoittautumisia vastaan, sillä harjoituksia ei järjestetä, mikäli osallistujamäärä on viranomaisten toimesta liiaksi rajattu. Vallitsevassa tilanteessa on varsinkin alkukaudesta hyvä varautua myös muihin kilpailu- ja tapahtumakalenterin ja/tai toimintasuunnitelman  muutoksiin.

Talven aikana on Kultaranta Resortin alueen yleisilmettä kehitetty mm. puunkaatotöin. Harjoittelualuetta on kehitetty siten, että rangen itäpäätyyn on rakennettu toinen lyöntipaikka. Työ on vielä viimeistelemättä, mutta kevään koittaessa ja harjoittelun toden teolla alkaessa lyöntipaikka tulee olemaan valmiina. Tällä panostuksella pystymme pitämään rangen auki kaikille, vaikka samaan aikaan olisikin harjoituksia, kursseja tms. Uudella lyöntipaikalla harjoittelu on toistaiseksi sallittu vain Kultaranta Resortin tai KGCN:n nimeämän ohjaajan johdolla, eli yleiseen käyttöön sitä ei ainakaan heti avata.

Muitakin jäsenetujamme, kuin maksuttomia viikkoharjoituksia, päivitetään kotisivullemme kovaa vauhtia. Uusi jäsenetu tälle vuodelle on mm. se, että Hirsala Golfissa KGCN:n pelioikeuden omaavat jäsenet pääsevät tänä vuonna pelaamaan 40 % alennuksella normaalihinnasta läpi koko kauden. Lisäksi, vuoden tauon jälkeen, meillä jokaisella on taas seurajäsenyyteemme lisämaksutta kuuluva GoGolf-jäsenyys, joka tuo mukanaan muiden etujen lisäksi mm. Hole In One -vakuutuksen! Jokainen tulee saamaan sähköpostiinsa ohjeet GoGolf-jäsenyytensä ja em. vakuutuksensa aktivoinnista. Lisää GoGolfista, joka on muuten aloittanut omat golfmessunsa verkossa jo nyt, heidän kotisivuiltaan.

Nyt on vielä siis noin kuukausi aikaa hoitaa pelioikeutensa kuntoon, huoltaa tai uusia varusteensa, sekä kuntoilla ja kerrata sääntöjä, jotta olisi sitten mahdollisimman hyvässä iskussa heti kun kentälle pääsee!

Hyvää ja turvallista kevään jatkoa kaikille!

  • Antti