JÄSENTIEDOTE 8/2020

Koronarajoituksia ja vaihtelevaa säätä
Tämän otsikon alla on nyt reilu kuukausi pelattu ja todeta voi vain, miten onnekkaassa asemassa me golfarit olemme, kun lajiamme voi harrastaa rajoituksista huolimatta. Ja on kyllä harrastettukin, sillä kauden alusta tähän päivään on kierroksia kentällämme pelattu jo lähes viisi tuhatta!

Myös jäsenmääräkehitys sekä valtakunnallisesti että paikallisesti on ollut positiivista ja meitä kultarantalaisiakin on jo… enpäs kerrokaan tarkkaa lukemaa, vaan te saatte arvata! Kysymys kuuluu siis: Mikä on KGCN:n tarkka kokonaisjäsenmäärä 14.5.2020 klo 12:00?
Lähimmäksi veikannut palkitaan erikoispalkinnolla ja kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yllätyspalkinto. Lähetä vastauksesi otsikolla ”jäsenmääräkilpailu” osoitteeseen [email protected]
Huom! Seuran luottamushenkilöiden ja/tai Resortin henkilökunnan osallistuminen evätään;)

Koronarajoitukset ovat siis muutamia huhti-toukokuun aikana saatuja kevennyksiä lukuunottamatta yhä voimassa samoina, kuin millä kauden aloitimme. Me noudatamme tässä asiassa golfliiton ohjeistusta ja teiltä odotamme sitä samaa, niin harjoitusalueella kuin kentällä. Muun muassa roskisten ja penkkien tuomisesta kentälle on kysytty, mutta valitettavasti ne on liiton ohjeistuksessa kielletty ja siis pysyvät toistaiseksi poissa. Erityisen tarkkana on oltava mm. rangen max. henkilömäärän pitämisessä ja pääkentän pelikierroksen tauoilla, jolloin jo kolme samanaikaista peliryhmää aiheuttaa kokoontumisrajan ylityksen!

Kesäkuun alku tuo kokoontumiseen onneksi helpotusta ja mahdollistaa sen, että voimme lisätä lyöntipaikkoja rangella sekä kasvattaa viikkoharjoitusryhmiämme, joten sekä seuratreeni- että Plus30 -ryhmien kokoa kasvatetaan 1.6. alkaen 15:een. Harjoitusaikataulut ja ryhmät voit katsoa tästä https://kgcn.fi/seuratreenit-ja-plus-30-ryhma/ Kunkin ryhmän kuusi lisäpaikkaa täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen tehdään osoitteeseen [email protected]

Kesäkuun alussa alkaa vihdoin myös seuran kilpailutoiminta. Sekä reikäpeli että tasoituksellinen reikäpeli pelataan cup-muotoisina ja ilmoittautuminen on nexgolfissa auki. Lähde ihmeessä mukaan tähän yhteen hienoimmista pelimuodoista. Osallistua voi molempiin tai vain toiseen sarjaan.

Syksyyn asti kestävät viikkokisat alkavat jo ensi viikolla ja ensimmäisenä isäntänä on Buster.

Yhteislähtötapahtumien osalta joudumme vielä valitettavasti odottamaan, sillä haluamme ehdottomasti, että tapahtumien sosiaalinen puoli huomioidaan – jopa ensisijaisesti – ja näin ollen tarkempi ravintolaohjeistus tarvitaan, ennen kuin voimme näitä edes suunnitella saati toteuttaa.

Uusien jäsenten ilta kuitenkin toteutetaan, tosin ilman perinteisiä tarjoiluja, maanantaina 1.6. klo 18:00 klubin seminaarisalissa. Mikäli siis olet liittynyt seuraamme 1.11.2019 jälkeen, olet tervetullut tutustumaan meihin seuran luottamushenkilöihin sekä Kultaranta Resortiin ja keskustelemaan seuramme toiminnasta. Valitettavasti joudumme turvaetäisyyksien säilyttämiseksi rajaamaan osallistujamäärän ja ennakkoilmoittautuminen nexgolfissa vaaditaan. Jatkossa uusien jäsenten ilta järjestetään joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina.

Seuraava väline-esittely, eli Demopäivä by Sport Service järjestetään rangella 19.5. Esittelyssä Callaway. Tarkemmat tiedot ja ajanvaraus 02-2512326/ Sport Service.

Kaikesta huolimatta – ja myös juuri siksi –
mukavaa kevättä kaikille!

– Antti