JÄSENTIEDOTE 7/2020

Saimme koronakevääseemme odotettuja uutisia toissailtana. Pääsääntöisesti hallituksen viesti oli, että rajoituksia tullaan hallitusti lieventämään siten, että osa astuu voimaan heti, osa 14.5. ja mm. ravintoloiden aukioloa ja kokoontumisia koskeva lievennys 1.6. alkaen. Vahva viesti oli kuitenkin myös se, että poikkeustila on yhä voimassa ja kaikkia varotoimenpiteitä koskien mm. turvaetäisyyksiä ja hygieniaa, on syytä noudattaa.

Meillä em. tarkoittaa sitä, että 1.6. alkaen voisimme muuten kasvattaa hallitusti esim. viikkoharjoitusryhmien kokoa, mutta turvavälit huomioiden ei rangelle voi ottaa kerralla enempää ihmisiä. Ja vaikka voisimme kesäkuun alusta alkaen järjestää max. 50 hengen tapahtumia, niin ennen kuin voimme niitä toden teolla suunnitella, on saatava lisätietoa toimintarajoituksiin koskien ravintolapalveluita. Ravintolapalveluista puheen ollen, taukokioski on viimeistä päivää toiminnassa ensi sunnuntaina ja maanantaista 11.5. alkaen take-away tuotteita voi ostaa klubiravintolasta.

Kauden ensimmäinen uusien jäsenten ilta tullaan mitä todennäköisimmin vihdoinkin järjestämään maanantaina 1.6. Tästä tiedotamme uusia jäseniä erikseen. Mahdollisista muista ryhmätapahtumista antavat lisätietoa vastuuhenkilöt Anne (ladyt), Roy (äijät ja klubimatkat), Jyrki (seniorit), Marko (Plus30) ja Ville (seuratreenit). Annelta ja/tai Roylta voi myös kysellä mahdollisuutta ns. ”kapteeninkierrokseen”, jossa veloituksetta max. etuysin verran tutustutetaan aloittelevia jäseniämme pääkentällä pelaamiseen. Kapteenien ja kaikkien muidenkin seuran luottamushenkilöiden yhteystiedot löytyvät täältä https://kgcn.fi/seura/ ja täältä https://kgcn.fi/seuratreenit-ja-plus-30-ryhma/

Kentällä rajoitukset ovat toistaiseksi lieventyneet kauden alusta esim. siten, että lähtijöitä ryhmässä voi olla täydet neljä, talon kärryt ovat käytössä, golfautossa voi olla kaksi samaan talouteen kuuluvaa, takaysi on auki jne. Paljon on kuitenkin rajoituksia vielä voimassa, kuten kenttäroskisten ja bunkkeriharavoiden poissaolo.
Margit (kuvassa), kuten muutamat muutkin, ovat ratkaisseet bunkkerihaasteen omalla haravallaan. Loistavaa välittämistä, kiitos!

Kauden ensimmäinen holari näki päivänvalon 2.5. kun jäsenemme Sami Halmo paukutti pallon ykkösellä sisään nelosväylällä. Toinenkin ”ässä” on jo tehty. Eilisiltana 5.5. Riku Riionheimo halusi kuulemma säästää griiniä ja laittoi ”sukkana sisään” kuutosväylällä. Mitä parhaimmat onnittelut molemmille! Ja klubitalon kunniataulusta loppuivat vapaat paikat samantien…

Tuhannen kierroksen kiertäjät kentällämme lisääntyvät, kun aiemmin tuon merkkipaalun saavuttaneiden Jarmo Paunun ja Jaana Järvelän jatkoksi tuhannennen kierroksen pelasi vappuna Kristiina Jokisuu. Onnittelut Krisselle!

Siirryttyämme uuteen tasoitusjärjestelmään (WHS) helmikuussa, ovat jäsenemme erittäin aktiivisesti tarkastelleet tasoituksiaan. Nyt golfkauden todenteolla käynnistyttyä, kiinnostus omaa tasoitusta ja sen muodostumista kohtaan luonnollisesti yhä vain lisääntyy. Allekirjoittaneeseen voi näissä(kin) asioissa aina olla yhteydessä, mutta lisätietoa ja vastauksia yleisimpiin kysymyksiin on saatavissa mm. täällä https://golf.fi/pelaajalle/whs-ja-kauden-alku/

Edellisen jäsenkirjeeni jälkeen on lyönti- ja alastulojälkien korjaaminen parantunut selvästi. Kiitos siitä, jatketaan samaa rataa.

Pienet jobinpostit loppuun niille hieman yli sadalle jäsenelle, joiden jäsenmaksut ovat yhä maksamatta. Huomioithan, että yhdistyksen jäsenmaksu ei korreloi aktiiviseen pelaamiseen mitenkään, vaan pysyäkseen jäsenenä, on maksu maksettava pelasi tai ei. Myöskään uuteen seuraan liittymisestä ei meille tietoa mitenkään automaattisesti tule, vaan eroamisesta on aina ilmoitettava henkilökohtaisesti. Seuran säännöt ovat kerrattavissa esim. tältä sivulta https://kgcn.fi/jasenyys/

Tiedottelen lisää tapahtumista yms. heti, kun rajoitusasiat selkenevät.

Kaikesta huolimatta – ja myös juuri siksi –
mukavaa kevättä kaikille!

– Antti