JÄSENTIEDOTE 6/2020

Risuja ja ruusuja
Ruusuja saatte, ihan jokainen, hienosti huomioimastanne erityisohjeistuksesta näissä poikkeusoloissa. Sekä harjoitusalueella että pääkentällä on kaikki sujunut hienosti. Tämän havaitsi myös viime sunnuntaina meillä vieraillut virkavalta, jolla ei ollut mihinkään mitään huomauttamista – päinvastoin. Muistetaan jatkaa samaan malliin, ruuhkaa taukokioskilla ja joka puolella muuallakin välttäen. Niin mukavaa kuin kaverin kanssa olisikin terassille istahtaa, se ei nyt kerta kaikkiaan ole mahdollista. Uskon vakaasti, että siihenkin tänä kesänä vielä saamme mahdollisuuden.

Sitten niihin risuihin. Kenttä alkaa pikkuhiljaa vihertää ja orastava kasvukausi on täällä. Erityisen tärkeää – toki koko kaudella – mutta varsinkin nyt, on lyönti- ja alastulojälkien korjaaminen. Se ei alkukaudella ole ollut missään nimessä tarpeeksi hyvällä tasolla. Olkaa hyvät ihmiset niin ystävällisiä, että laitatte sen ”divotin” paikalleen ja korjaatte alastulojäljet griineillä. Ja jos joku on ollut huolimaton, paikkailette vähän toistenkin jälkiä. Jos emme nyt pidä kentästämme huolta, kärsimme siitä koko kauden!

Risuja myös niille, joilla jäsenmaksu on vielä maksamatta. Eräpäivä oli 17.3! Muistathan, että kuuluaksesi seuraan, tulee jäsenmaksu maksaa eräpäivään mennessä, vaikka pelaamisen aloittaisikin vasta myöhemmin. Huomioi myös, että mikäli et nexgolf-järjestelmässä ole merkinnyt haluavasi laskua sähköisesti, on lasku vain siellä järjestelmässä. Jos kirjautumisessa nexgolfiin, tai laskutuksessa ylipäätään, on jotain ongelmia, ota yhteys [email protected]

Muutakin kuin risuja tai ruusuja
Ilmat lämpenevät, mutta yölämpötilat ovat yhä alhaisia, jopa pakkasella. Seuraamme säätiedotuksia ja sääennusteita päivittäin ja pääkentän lähdöt avataan klo 08:00 alkaen heti kun se on mahdollista, ei kuitenkaan vielä tällä viikolla.

Monipelikenttänäkin tunnettu par3 on avattu. Toistaiseksi kenttä on avoinna vain golfille, eli futis- ja frisbeegolfia ei sallita. Max. kahden hengen lähdöt, omat kärryt tai kantobägi, muuten kaikki samat erityisohjeet kuin pääkentälläkin. https://kultarantaresort.fi/golf-ohjeistus-poikkeusoloissa/

Kultaranta Resortin uusimmassa uutiskirjeessä on asiaa mm. Heineken Housen avaamisesta. Uutiskirjeen voit tilata itsellesi tästä https://www.emaileri.fi/forms/comp/1777/index.html?utm_source=emaileri&utm_medium=email&utm_campaign=Uutiskirje*%20huhtikuu%202020&utm_term=Tilaa%20uutiskirje&utm_content=u-3475273-63812039-2068529-9

Mukavaa kevättä kaikille, tulkaahan nauttimaan kelistä ja pelistä!

– Antti