KAPTEENIN KEVÄTTERVEISET

Tervehdys,

Kotikenttämme golfkausi on saatu avattua ja oli hienoa nähdä teitä kentällä pääsiäisenä. Paljon hymyileviä golfareita – sitä hymyä ja positiivisuutta tarvitaankin tähän hetkeen.

Poikkeusolojen ohjeistuksia on noudatettu hienosti, isot kiitokset teille kaikille. On todella tärkeää, että ohjeistuksia noudatetaan, jotta saamme harrastaa tätä meille jokaiselle niin rakasta lajia. Itselläkin teki mieli paiskata tuttujen kanssa talven jälkeen “ylävitoset” ja halata ladyja, nyt kuitenkin vain etänä niin läpsyt kuin halitkin.

Vaikka poikkeusolojen takia emme voi haravoida bunkkereita tai korjata tiibokseista lyöntijälkiä, niin muistakaa kuitenkin pitää huolta kentästämme. Väylällä lyöntijälkien ja greenien alastulojälkien korjaaminen on meidän jokaisen vastuulla ja velvollisuutena.

Pelinopeus kahden hengen lähdöillä oli n 3:15 – 3:30. Saadun palautteen perusteella nämä nopeammat kierrokset olivat monen pelaajan mieleen. Hyvä ajatus on, että pysytään edellä menevän fliten vauhdissa. mutta golfkentälle ei kannata tulla kiireellä ja varsinkin nyt kun ohittaminen ei ole sallittua, tarvitaan jokaiselta ymmärrystä ja kärsivällisyyttä. Ryhmien tasoituksessa voi olla isojakin eroja ja autottomuus hidastaa liikkumista – terveisin nilkuttava kapteeni… Tärkeintähän on, että kuitenkin pääsemme pelaamaan.

Jatkamme kentällämme normaalia tarkempaa valvontaa ja jos teille tulee kysyttävää tai havaintoja kentältä, olemme kentällä apuna. Tällä viikolla käynnistyvät seuratreeni ja plus30 harjoitteluryhmät. Lisäksi Pro Villen yksityistunnit ovat totta kai varattavissa.

Muistetaan jatkossakin ohjeistukset, pidetään kentästä huolta ja pelaaminen turvallisena. Kenttä paranee päivä päivältä ja ilmojen lämmetessä malttamattomana jo itsekin odottaa seuraavaa kierrosta. Poikkeusoloista huolimatta minut saa aina pysäyttää, kun on asiaa. Olen seuramme kapteenina juuri teitä varten.

Pitäkää itsestänne ja läheisistänne huolta ja moikataan kentällä, turvallisen etäisyyden päästä, totta kai 😊.

Roy Kanerva 050 532 4835