JÄSENTIEDOTE 5/2020

Kenttä avattiin poikkeuksellisen aikaisin, eli 9.4.2020 klo 12:00. Milloinkaan aiemmin koko Kultaranta Resortin historiassa ei kautta ole päästy aloittamaan ennen huhtikuun puoliväliä. Suurkiitos kenttähenkilökunnalle ja kaikille muillekin kentän avaamiseen panoksensa antaneille.

Avauslyönnin suoritti maailmallakin menestynyt jäsenemme Kalle Samooja ja ensimmäisenä kierrokselle lähti itseoikeutetusti toimitusjohtajamme Pekka Jokisuu Kristiina rouvansa kanssa.

Poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia toimenpiteitä ja se näkyy myös meillä. Rajoituksia pelaamiseen ja harjoitteluun on jouduttu asettamaan, mutta tärkeintä on kuitenkin turvallisuus. Edellytämme kaikilta ohjeiden tinkimätöntä noudattamista! https://kultarantaresort.fi/golf-ohjeistus-poikkeusoloissa/

Poikkeusolot näkyvät myös tapahtumien peruuntumisessa tai siirtymisessä ja kaikki huhtikuun sekä toukokuun alkupuolen tapahtumat on peruutettu. Näin esimerkiksi jo toinen uusien jäsenten ilta jää valitettavasti pitämättä. Myös sääntömääräinen kevätkokouksemme siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Poikkeusolot jatkuvat ainakin 13.5. asti ja me seuraamme tilannetta päivittäin. Seuraa tapahtumakalenteriamme osoitteessa https://kgcn.nexgolf.fi/kgcn/tournaments.nxg

Seuran kustantamat ryhmäharjoitukset alkavat tällä viikolla pienryhmissä poikkeusolot huomioiden. Harjoitusten aikana on range muilta suljettu. Huom! Torstai-iltojen treenit vievät koko harjoitusalueen.
Seuratreenien päiväryhmissä tiistaina ja torstaina klo 12:00 on vielä muutama paikka. Tiedustelut kgcn@kgcn.fi
Ps. Muista ottaa mukaan oma palloämpäri tai vastaava, koska pallokorit eivät ole käytössä!

Yksityisopetukset varattavissa Villeltä numerosta 0451550506.

Jäsenmaksuja on vielä aikamoinen määrä maksamatta. Eräpäivä oli 17.3.2020. Huomiothan, että maksettu jäsenmaksu on ehdoton edellytys toimintaan osallistumiselle!
Ps. Muista tarkistaa myös jälkikasvusi jäsenmaksu…

Bägivarastossa on vielä kaksi tyhjää kaappia, jotka vuokrataan nopeimmille 60 euron kausihintaan. Varaukset antti.kaarto@kultarantaresort.fi

Käytämme tiedottamiseen, varsinkin pikatilanteissa, myös muita kanavia. Seuraa sekä Kultaranta Resortia että seuraamme myös verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Mukavaa ja turvallista golfkevättä kaikille!