JÄSENTIEDOTE 2/ 2020

Kevät etenee ja kauden viimeistään avanneet golfmessut keräsivät menneenä viikonloppuna innokkaita kävijöitä. Perinteisen välineuutuuksiin tutustumisen ja lyöntikokeilujen lisäksi erityisesti golfmatkailu näytti kiinnostavan messuyleisöä.
Messujen kanssa samaan aikaan pelattiin Euroopan ammattilaiskiertueen osakilpailu Omanissa, jossa suomalainen Sami Välimäki räjäytti pankin voittamalla koko kisan. Messuyleisöä kerääntyikin runsas joukko screenin ääreen seuraamaan kilpailun ratkaisua, joka syntyi vasta kolmannella uusintareiällä. Kärkikamppailussa oli päätöspäivään asti hienosti mukana myös meidän seuramme Kalle Samooja, sijoittuen loppujen lopuksi jaetulle sijalle 30.

Joitakin kenttiä on ollut auki myös täällä kotimaassa ja innokkaimmat ovatkin hyödyntäneet tätä poikkeuksellisen lämmintä talvea pelaamalla jo kauden 2020 ensimmäisiä kierroksia.
Meillä ei kenttä ole ollut auki, mutta sen sijaan simulaattorimme on ollut ahkerassa käytössä ja seuran vuorot ovat olleet lähes poikkeuksetta täynnä.

Tämän vuoden ensimmäiset seuran tapahtumat on suunniteltu pidettäviksi huhtikuussa. Ainakin jo perinteeksi muodostuneet talkoot pidetään juuri ennen kuin kenttä avataan. Talkoopäivämäärä riippuu luonnollisesti kevään etenemisestä.
Jo nyt kannattaa kalenteriin laittaa keskiviikko 22.4.2020, jolloin pidetään seuran sääntömääräinen kevätkokous ja Kultaranta Resortin kanssa yhteinen infotilaisuus. Kokonaisuudessaan tapahtuma- ja kilpailukalenteri julkaistaan viimeistään huhtikuun ensimmäisellä viikolla.

Suuren muutoksen helmikuu
Uusi maailmanlaajuinen tasoitusjärjestelmä WHS otettiin käyttöön Suomessa 19.helmikuuta ja nyt kaikilla yli 140 000 suomalaisella golfarilla on nyt WHS-tasoitus. Lisätietoa uudesta tasoitusjärjestelmästä https://golf.fi/pelaajalle/whs-world-handicap-system-2020/
Tietosi pääset tarkistamaan nexgolfista www.nexgolf.fi/kgcn, jossa nykyään näkyy myös WHS-tasoitushistoria. Kannattaa ladata myös eBirdie-sovellus sovelluskaupasta ja kirjautua seuramme tunnuksella (fi)127 sekä omalla jäsennumerolla. eBirdie-sovelluksesta löydät myös mm. jäsenkorttisi.
Mikäli havaitset omissa tiedoissasi virheitä tai kirjautumisissa on ongelmia, ole yhteydessä sähköpostitse seuramme osoitteeseen [email protected]

Jäsenmaksut 2020
Tämän vuoden jäsenmaksulaskut lähtevät liikkeelle päivämäärällä 3.3.2020 ja maksuaika on totuttu 14 vrk, eli eräpäivä on 17.3.2020. Lasku löytyy siis sähköpostistasi ja/tai nexgolfista www.nexgolf.fi/kgcn/ Oma Nexgolf/ Laskut.

Hyvää kevättä!