JÄSENTIEDOTE 1/ 2020

Oheinen kuva on otettu kentältämme tasan vuosi sitten. Nyt on maisema vähän erinäköinen…

Joka tapauksessa erinomaisen hyvää vuotta 2020 itse kullekin.

Tulevan golfkauden suunnittelu on jo täydessä käynnissä ja hallitus sekä klubitoimikunta kokoontuivat viime torstaina. Asialistalla oli mm. kauden 2020 tapahtumakalenteri, joka tullaan julkaisemaan hyvissä ajoin ennen kauden alkua.

Hallituksen ja klubitoimikunnan kokoonpanot https://kgcn.fi/seura/

Jäsenhankinta
Seura on yhdessä Resortin kanssa toimeenpannut kampanjan, jossa helmikuun 2020 aikana liittyessään pääsee jäseneksi ilman liittymismaksua ja osallistuu lisäksi yhden täyden kausipelioikeuden arvontaan!

Jäsenedut
Jäsenetuja https://kgcn.fi/jasenyys/jasenedut/ lisätään ja muokataan sitä mukaa kun niitä saadaan sovittua.

Simulaattori
Kuten jo syksyllä tiedotettiin, on seuramme myös täksi talvikaudeksi ostanut Kultarannan simulaattorista kolme vakiovuoroa seuraavasti:
Ma klo 18:00–20:00, La klo 10:00–12:00 ja 12:00–14:00.
Vuorot ovat jäsenten käytettävissä todella nimelliseen omavastuuhintaan 10€/ henk./ vuoro ja maksut kerätään takautuvasti.
Lähdöt varataan normaaliin tapaan nexgolfin kalenterista https://kgcn.nexgolf.fi, jossa kenttä on simulaattori. Koska jokaiselle halutaan antaa mahdollisuus kokeilla simulaattoria, niin seura pidättää itsellään oikeuden tarvittaessa rajoittaa henkilön käyntimääriä. Lisävuoroja voi ostaa Resortin myyntipalvelusta.

Tasoituksista
Suomessa siirrytään WHS-tasoitusjärjestelmään (World Handicap System) 19.2.2020. Asiaa voi jo nyt opiskella mm. golfliiton materiaaleista osoitteessa https://golf.fi/pelaajalle/tasoitusjarjestelma/whs-world-handicap-system-2020/

Tiedottaminen
Seuran jäsenkirjeen ja Resortin asiakaskirjeen lisäksi kannattaa seurata säännöllisesti sekä Kultaranta Resortin https://kultarantaresort.fi/ että seuramme https://kgcn.fi/ kotisivuja sekä facebookia (KGCN ry / KGCN ladyt / Kultaranta Resort) sekä instagramia #kultarantagolfclub #kultarantagolfclubladyt #kultarantaresort

Miestoimikunta
Golfkesä 2020 lähestyy ja on aika suunnitella miesten tapahtumat! Miestoiminnan avoin aloitustapaaminen keskiviikkona 12.2. klo 18:00 klubirakennuksen seminaarisalissa. Tule mukaan kertomaan minkälaista toimintaa juuri sinä haluat ja ideoidaan yhdessä meille miehille golfkesä 2020!

Golfmessut
28.2 – 1.3.2020 järjestetään GoExpo 2020; fillari, sport, outdoor, golf, horse, kuva&ääni -harrastemessut Helsingin messukeskuksessa.
KGCN järjestää yhteisen messumatkan lauantaina 29.2! Lähtö Kultarannan rangen parkkipaikalta klo 10:00 ja paluu illalla n klo 19:00. Aikaa kierrellä messuilla on noin 5 tuntia.
Linja-auto kustantaa 20 €/hlö ja messulippu ryhmälippuna 10 €/hlö. Jos sinulla on jo lippu, voit ostaa pelkästään matkan. Mukavasta laatuseurasta ei lisäveloitusta. Matka toteutetaan, jos saamme riittävästi lähtijöitä. Lähde mukaan tsekkaamaan mitä uutta golfin parissa ja vaikka tutustumaan golfmatkakohteisiin! Kutsu myös kaverisi mukaan!
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 15.2.2020 Roylle
050 532 4835 tai [email protected]