JÄSENKIRJE 14/ 2019

Kausi lähenee loppuaan ja kenttä suljetaan ensi sunnuntaina 20.10. Vielä siis tämän viikon ehtii nautiskelemaan.

Vielä ehtii myös ilmoittautua päätöspäivänä järjestettävään cross-country -kilpailuun, jossa mennään väyliä hauskasti ristiin rastiin. Pelaamme kolmen hengen joukkuescramblen, mutta ilmoittautua voi myös yksin, jolloin ”ylimääräiset” arvotaan joukkueisiin. Ilmoittautumiset ja joukkuetoiveet nexgolf tai caddiemaster.

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous järjestetään torstaina 14.11. klo 18:00 Resortin seminaarisalissa. Kahvitarjoiluun varautumisen takia ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä. Tervetuloa vaikuttamaan!
Syyskokouksen esityslista KGCN syyskokous 2019 esityslista
Syyskokouksen ilmoittautumislinkki: https://www.lyyti.in/Syyskokous_2019_4686

Kauden päätösjuhlaa juhlimme lauantaina 16.11.2019 klo 18:30 alkaen. Tässä linkki kutsuun: KGCN kutsu 2019 päätösjuhla
Tilaisuudessa palkitaan kauden ansioituneita jäseniä, nautitaan hyvästä ruuasta ja juomasta sekä musiikista, mutta ennen kaikkea pidetään hauskaa. Seura tukee juhlaa myös taloudellisesti ja jäsenen illalliskortin hinta onkin vain 25€ ja seuraan kuulumattoman seuralaisen 50€. Päätösjuhlaan ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/Paatosjuhla_2019_2074

Resortin golfautot on viety jo talviteloille, joten niitä ei loppukautena ole enää vuokrattavissa. Kentän märkyyden takia myös omilla golfautoilla liikkuminen kentällä on kielletty. Poikkeuksen tekee vain ensi sunnuntain päätöskisa, jossa lääkärintodistuksen esittämällä voi omalla golfautolla pelata.

Seura on ostanut viime vuotiseen tapaan talvikaudeksi simulaattorivuoroja. Vuorot ovat käytettävissä marraskuun alusta lähtien maanantaisin klo 18-20 sekä lauantaisin klo 10-12 ja 12-14. Peliajat varataan normaaliin tyyliin nexgolfista, jossa kenttä on simulaattori. Omavastuuhinta on vain 10€/henk./vuoro ja maksut peritään jälkikäteen.

Villen talviopetuksessa on vielä muutama paikka vapaana. Lisätietoja ja varaukset suoraan Villeltä puh. +358451550506 tai [email protected]

Mahtavaa viimeistä peliviikkoa ja hyvää syksyn jatkoa, nähdään syyskokouksessa ja päätösjuhlassa!