JÄSENKIRJE 13/ 2019

Hallayöt ovat saapuneet!
Tänä aamuna kenttä oli jäässä ja aamulähtöjä jouduttiin siirtämään/ peruuttamaan. Aamulähtöjä varanneiden kannattaakin varautua tähän jos pakkasyöt jatkuvat.

Maanantaista 23.9. alkaen lähdöt kymmppitiiltä koko loppukauden ajan!

Kenttä on suunniteltu pidettäväksi auki 20.10. asti. Tässä on luonnollisesti säävaraus.

Kenttä on edellisten viikkojen runsaiden sateiden takia erittäin märkä ja asia pyydetään huomioimaan.
Varsinkin golfautolla liikkuvien tulee noudattaa erityistä varovaisuutta, ajaa mahdollisimman paljon raffien puolella ja pitää tarpeeksi etäisyyttä griineihin.

Par-3 kentällä järjestettiin viime lauantaina Bar Porhon päättäjäiskisa ja jälkipelit pelattiin Bar Porhossa. Kiitokset kaikille mukana olleille ja onnittelut menestyneille.

Päätöstapahtumien ilmoittautuminen on päättynyt.
Koska kaikki ryhmät eivät tulleet täyteen, pääsivät varapaikoille määräaikaan mennessä ilmoittautuneet myös mukaan. Ladyt ja Äijät info klubilla lauantaina 28.9. klo 14:00, Plus 30-ryhmä rangekioskilla klo 14:30.
Pelitapahtumien jälkeen palkintojen jako ja Heineken Housen kauden päättäjäiset, jossa Resort tarjoaa Octoberfest-henkisen grillimenun. Sekä pelitapahtumiin että illanviettoon kannustetaan pukeutumaan joko octoberfest-tyyliin tai muuten vain hauskasti. Parhaista asuista on luvassa yllätyspalkintoja!

Palautteesi muokkaa tulevaisuuttamme – Pelaaja Ensin jäsenkysely 30.9.
Mittaamme jäsenkokemuksia Pelaaja Ensin palvelulla. Noin puolelle jäsenistöstä kyselykutsu tuli heinäkuun lopussa ja lopuille se lähtee 30.9. Tiedostamme, että saitte juuri kyselykutsun arvioimaan eri golfkenttiä, mutta toivottavasti jaksatte vastata myös tähän vain Kultarantaa koskevaan kyselyyn. Keräämme kyselyssä palautetta monipuolisesti, jotta tietäisimme mahdollisimman tarkasti, miten voisimme tehdä yhteisöstämme entistä paremman.

Mukavaa syksyn jatkoa!