JÄSENKIRJE 12/ 2019

Koskaan en ole tavannut koiran ulkoiluttajaa, joka ei lemmikkinsä jätöksiä pois korjaisi ja silti olen joskus astunut koiran p…aan – jopa keskellä jalkakäytävää…
Golfaria, joka ei lyönti- tai alastulojälkiään kentällä korjaisi, en myöskään ole koskaan tavannut. Silti niitä jälkiä kentällämme vain riittää…
Otetaanpa itseämme niskasta kiinni ja korjataan pelikaverinkin jäljet, jos hän ei itse sitä huomaa tehdä. Muutaman kerran alkukierroksen aikana kun tämän tekee, niin ehkäpä hänkin herää korjaamaan omat jälkensä!

On havaittu, että ”FORE-huuto” on joillekin jostain syystä ikään kuin häpeällistä tai jopa kokonaan tuntematon käsite. Usein selityksenä on, että ”emme nähneet mihin pallo meni” tai ”emme nähneet, että siellä oli joku”. Varsinkin em. tapauksissa pitää ”FORE” huutaa, eikä sellaista kuin turha huuto ole olemassakaan!

Nyt mukavampiin aiheisiin:

Seuran reikäpelimestaruus ratkaistiin tänä vuonna siten, että ensin pelattiin yhdeksän reiän lyöntipelikarsinta, josta 16 parasta pääsi mukaan varsinaiseen kilpailuun. Mukana oli 22 innokasta, joista voittajaksi seuloutui Simo Pietilä, joka kukisti finaalissa Jarmo Paunun. Onnittelut menestyneille ja kiitokset kaikille osallistuneille.

Viikkokisojen osalta tänään alkanut viikko on kauden viimeinen ja sitä isännöi Mehiläinen. Nyt on siis viimeinen tilaisuus selvittää tiensä 29.9. pelattavaan finaaliin.

Naantalin nelinpelimestaruudesta
kisataan ensi sunnuntaina ja siihen voivat osallistua kaikki Naantalissa asuvat.
Yhteislähtö klo 09:00, info klo 08:30. Kilpailu pelataan greensomena kahden hengen joukkuein, mutta siihen ilmoittaudutaan yksin ja järjestäjä tekee parit.
Kisamaksu KPO sekä KPO arki omaavilta 20 euroa, muilta 40 euroa, sisältäen kilpailun jälkeen lounaan.
Noin 10 euron palkintoja jaetaan niin paljon kuin niitä pelaajat tuovat mukanaan:)
Lisätietoja Raina Karvonen 040 5359 714.

Seniorit
Kauden viimeinen joukkuepelitapahtuma keskiviikkona 18.9. klo 13:10 alkaen. Tapahtumaan on varattu seitsemän lähtöä, eli 28 ensimmäistä ilmoittautunutta mahtuu mukaan.
Ilmoittautuminen Nexgolfin kilpailukalenterista, vaikka tapahtuma on enemmänkin yhdessäoloa. Ilmoittautumisen takaraja on 16.9.
Pelimuoto selviää pelipäivänä infotilaisuudessa kello 12:30.

Päätöstapahtumat
Sekä ladyjen, äijien että Plus 30 -ryhmän päätöstapahtumat pidetään 28.9.2019. Ladyt ja äijät lähtevät pääkentälle yhteislähtönä klo 14:30 ja Plus 30 -ryhmä monipelikentälle klo 15:00. Kunkin ryhmän tapahtumakutsut sähköpostiliitteinä ja tässä:

Äijien päätöskisakutsu

PLUS 30 päätöstapahtumakutsu

Tapahtumat ovat jäsenille täysin maksuttomia pelioikeudesta riippumatta! Ilmoittautuminen Nexgolf tai caddiemaster.
Max. osallistujamäärä on 36 henkeä/ ryhmä ja viimeinen ilmoittautumispäivä 22.9.
Pelitapahtumien jälkeen yhteinen illanvietto Heineken Housessa, jossa Resort tarjoaa Octoberfest-henkisen grillimenun.
Illan musiikillisesta annista vastaa trubaduuri Kalle Klotz.
Sekä pelitapahtumiin että illanviettoon kannustetaan pukeutumaan joko octoberfest-tyyliin tai muuten vain hauskasti. Parhaista asuista on luvassa yllätyspalkintoja!

Kultaranta Resortin kotisivuilla on otettu käyttöön Caddieye–palvelu parantamaan informaatiota kentästä.
Kotisivujen oikeassa reunassa on pieni info–palkki, josta painamalla ilmestyy tietoja kentästä, säätilasta jne.
Palvelun toimittajalta: ”Caddieye Button -palvelu on yksinkertainen ja helppo tapa viestiä kentän kunnosta ja sen hoidosta. Lisäksi palvelussa on ajankohtaiset säätiedot sekä pikalinkit esimerkiksi ajanvaraukseen. Mikäli teillä on kehitysehdotuksia/palautetta palvelusta niin voitte olla suoraan meihin yhteydessä sähköpostilla [email protected] tai jättämällä viestin verkkosivujemme kautta, www.caddieye.com. Toivottavasti pidätte palvelusta ja sen avulla saatte oleellisen tiedot kentästä ja saatte yhä mukavampia pelikokemuksia.”

Vielä on kautta jäljellä, joten ei muuta kuin nauttimaan!