Ladykapteeni Anne Salo esittäytyy

Hei,

Olen Anne ja toimin Kultaranta Golf Club Naantali ry Ladykapteenina ensimmäistä vuotta. Tuleva kesä on jo yhdeksäs tämän lajin parissa.

Golf, laji mitä en koskaan ajatellut harrastavani. Pari ensimmäistä vuotta lajin parissa menikin vähäisellä pelimäärällä lähinnä puolikkaita pelaten. Kehitystä pelissä ei näinä vuosina tapahtunut ja melkein luovuin toivosta oppia pelaamaan tätä jaloa lajia.

Matkustamista rakastavana, mieheni sai puhuttua minut golflomalle. Lomagolf kuulosti loistavalta ajatukselta ja sen reissun jälkeen olemmekin matkustaneet harrastus edellä.

Oppiminen on ikuista ja golf on lajeista jaloin. Erityisesti golfissa minua kiehtoo lajin haasteellisuus; joka golfkierroksella voi oppia jotakin uutta!

Tulevan kesän otan vastaan avoimin mielin, vaikka marraskuussa leikattu nilkkani asettaa ehkä omat haasteensa peliin. Hymyssä suin lähden kuitenkin kohti uutta kautta ja toivottavasti jatketaan yhdessä positiivisen ilmapiirin rakentamista mikä kentällämme on jo edellisvuosina muodostunut.

Hyvää alkavaa golfkautta kaikille,
Anne