JÄSENTIEDOTE 22/ 2018

Yleistä
Kaikki lähdöt tapahtuvat koko loppukauden ajan tiiltä 10. Kilpailut ja tapahtumat saattavat kuitenkin tuoda tähän muutoksia, joten kannattaa aina varmistua asiasta ennen kierrokselle lähtöä.

Ladyt
Ladyjen päätöskilpailu pelataan sunnuntaina 30.9. teemalla ”kaikki voittaa”. Tuo mukanasi n. 10-20 euron arvoinen palkinto. Yhteislähtö klo 09:00, kisainfo klo 08:30. Kilpailu on tarkoitettu kaikentasoisille pelaajille. Pelimuotona pistebogey, suurin huomioitava tasoitus 36 mutta suuremmallakin saa toki osallistua. Ei kilpailumaksua. Ilmoittautuminen viimeistään 25.9. kuluessa.
Palkintojenjaon yhteydessä Eclectic-kisan voittajien julistus.

Kilpailut
Naantalin nelinpelimestaruudesta kilvoiteltiin eilen. Voittoon pelasi pari Mari Impilä – Jaana Järvelä. Onnea voittajille ja kiitos kaikille mukana olleille!

Viikkokisat on tältä kaudelta pelattu. Lauantaina 22.9. pelattavaan finaaliin selviytyneet on nähtävissä kilpailukalenterista http://kultarantaresort.fi/golf/kilpailut/

Resort
Heineken House suljetaan tältä kaudelta lauantaina 15.9. Päätöspäivänä luvassa hyviä tarjouksia varsinkin juomista!

Loistavan Mikael Konttisen ja Pete Haapasalo-bandin swing konsertti ja kolmen ruokalajin illallinen lauantaina 29.9. Liput ja lisätietoja https://kultarantaresort.fi/swing-it-show-dinner-2018/

Mukavaa viikkoa!