JÄSENKIRJE 13/ 2018

Yleistä
Olemme edenneet tätä kesää nyt heinäkuulle ja muutamaa poikkeuspäivää lukuun ottamatta sää on hellinyt toukokuun alusta asti. Toivottavasti sama jatkuu luontoäidin aina välillä hieman kenttää kastellen.

Kierroksia on ollut kiitettävästi ja pelaajien kentän hoitaminen sekä pelinopeus ovat olleet hyvällä tasolla. Kiitos siitä – jatketaan samaan malliin.

Valvojat ja startterit ovat aloittaneet työnsä ja heihin saa tarvittaessa yhteyden caddiemasterin kautta.

Kilpailut
Viikkokisat jatkuvat. Viime viikon isännän YIT:n palkinnot ovat lahjakortteja Kultaranta Resortiin. Alkaneella viikolla isäntänä on Fennia ja palkinnot K-ryhmän lahjakortteja.

Ladyjen kuukausikilpailu ”Ladyt thaigolf” on täynnä. Sen sijaan kaikille ladyille avoimeen Justiinagolfiin 21.7. mahtuu vielä mukaan. Kyseistä kisaa kannattaa muuten rummuttaa ladygolfareille ympäri maakuntaa, sillä luvassa on hieno kilpailu kivan yhdessäolon merkeissä ja palkintopöytäkin kuulemma kohta vuotaa yli;)

Perinteinen Shoot Out kisataan 14.7. Miehille ja naisille on omat sarjansa. Aloitamme 9-reiän karsinnat klo 08:00 ja kummastakin sarjasta pääsee kymmenen parasta klo 18 alkavaan finaaliin.

Kokonaisuudessaan kilpailukalenteri löytyy osoitteesta http://kultarantaresort.fi/golf/kilpailut/

Klubimatkat
Huomenna tiistaina 3.7. teemme matkan Tapiola Golfiin. Muutama paikka jäi tyhjäksi, mutta ihan mukavasti porukkaa on kuitenkin mukana huomioiden, että vaikka lomakausi onkin alkanut, on kyseessä arkipäivä.
25.7. Hanko Golfiin mahtuu vielä mukaan. Matkan hinta on 60€ sisältäen matkan, greenfeen, leikkimielisen kilpailun tulospalveluineen sekä ruokailun pelikierroksen jälkeen. Bussi lähtee Kultaranta Resortista klo 07:00. Ilmoittautumiset: https://www.lyyti.in/Klubimatka_Hanko_Golfiin_0900

Seniorit
Seuraava senioritapaaminen on maanantaina 9.7. klo 12:00. ”Esitelmöitsijänä” on Ville Rintala ja kokoontuminen suoraan rangelle, jossa myös kerätään tiedot pelaamaan lähtijöistä. Lounas syödään noin klo 13:00 ja lähdöt peliin klo 14:00 alkaen. Varattuna on kuusi lähtöä. Tapahtuman hinta on 15 euroa. Ilmoittautuminen viimeistään torstain 5.7. kuluessa tästä linkistä https://www.lyyti.in/Senioritreffit_1724

Kenttä
Tiistai-iltana 3.7. ja keskiviikkoaamuna 4.7. suoritetaan griinien ilmausta.

Demopäivä
Sport Service yhteistyössä Wilsonin kanssa järjestää rangellamme Wilson Staff demopäivän tiistaina 3.7. klo 11:00 – 15:00. Tervetuloa testaamaan kauden suosituimpia C300 ja C300 forged rautamailoja. Rautasetin ostajalle wedge kaupan päälle!

Laulu- ja hartaushetki
Kappelissa 10.7. klo 18:00. Tervetuloa!

Mukavaa golfkesän jatkoa!