JÄSENTIEDOTE 2/2018

Toiminnanjohtajalta

Tervehdys!
Olen Antti Kaarto. Seuran hallitus on kutsunut minut KGCN ry:n toiminnanjohtajaksi 1.2. alkaen. Kiitän kunniasta ja otan haasteen nöyränä vastaan.

Haluan kiittää edeltäjääni Kari Hietarintaa seuran eteen tekemästään työstä.
Samassa yhteydessä kiitoksen ansaitsevat kaikki muutkin edellisellä kaudella seuran luottamustehtävissä toimineet. Erityiskiitokset kohdistan puheenjohtajana toimineelle Jouni Kaivolalle, seniorivastaava Tapani Barckille sekä ladykapteeni Anne Vilanderille.

Itse uskon kaikessa tekemisessä vahvasti yhteistyön ja yhteishengen voimaan. Jo viime kaudella olin paljon tekemisissä seuran luottamushenkilöiden sekä jäsenten kanssa. Yhteistyö on strategiani myös toiminnanjohtajana.
Lupaan parhaani mukaan edelleen kehittää hienon seuramme toimintaa yhteistyössä hallituksen ja klubitoimikunnan, Resortin ja muiden golfyhteisöjen mutta etenkin koko jäsenistön kanssa.

Ei ole asiaa, josta juuri Sinä et voisi kanssani tulla keskustelemaan!

Nähdään ja jutellaan!

  • Antti

Klubitoimikunta

Klubitoimikunta kokoontui uudessa kokoonpanossaan ensimmäiseen kokoukseensa 8.2.2018. Keskustelu oli avointa ja hyvähenkistä keskittyen erityisesti seuran tapahtumiin ja kilpailuihin sekä niiden kehittämiseen.
Lady-, juniori- ja seniorivastaavat valmistelevat parhaillaan kuumeisesti omien ryhmiensä tapahtumia ja kokonaisuudessaan kilpailu- ja tapahtumakalenteri julkaistaan huhtikuussa.

Myös seurayhteistyötä pyritään edelleen kehittämään ja mm. AGN:n kanssa on jo sovittu kaksiosaisesta Ryder Cup-säännöin pelattavasta kilpailusta, josta lisää tuonnempana.

Ennakkokaavailuista ja viime jäsentiedotteesta poiketen, seuran juniorivastaavaksi suunniteltu Aleksi Tuokko ei aloita tehtävässä, vaan juniorivastaavana jatkaa Ville Rintala.

Klubitoimikunta on perustanut alaisuuteensa kilpailu- tasoitus- ja sääntöryhmän. Tämän ryhmän tarkoituksena on huolehtia mm. siitä, että kilpailutapahtumamme noudattavat voimassa olevia golfsääntöjä ja -etikettiä. Ryhmän jäsenet toimivat seuran kilpailuissa kilpailujen johtajina.

Tasoitusten vuositarkistus

Vuosittainen tasoitusten tarkistus on tehty. Voimassaolevan tasoituksesi löydät NexGolfista tai eBirdiestä.

Jäsenmaksut

Laskut NexGolfiin on luotu. Eräpäivä on 7.3. Huolehdithan maksustasi ajoissa.

Kausipelioikeudet

Kultaranta Resort on muokannut kausipelioikeusvalikoimaa ja -sisältöä jäseniltä saadun palautteen perusteella. Uutuutena valikoimassa on mm. 12 kpl pelilippupaketti.
Juuri sinulle sopivan kausipelioikeuden lunastat helpoiten lyytistä https://www.lyyti.fi/reg/kausipelioikeudet2018

Kenttäyhteistyö

Kultaranta Resortin ja Aurinkogolfin yhteistyö jatkuu.
Tällä kaudella Kultarannan Premium- tai henkilökohtaisen kausipelioikeuden hankkivat voivat ostaa Aurinkogolfin pelioikeuden vain 290€ lisähintaan ja vastavuoroisesti AGN:n täyden pelioikeuden omaavat voivat lunastaa pelioikeuden Kultarantaan samalla hinnalla. Lisäpelioikeus on rajaton pl. heinäkuu.

Resort on aloittanut yhteistyön myös Harjattula Golfin kanssa.
Kultarannan Premium- tai henkilökohtaisen kausipelioikeuden lunastaneet voivat ostaa Harjattulaan henkilökohtaisen kymppikortin hintaan 300€ ja vastavuoroisesti HGCC:n täyden pelioikeuden omaavat voivat lunastaa kymppikortin Kultarantaan samalla hinnalla. Kortin pelioikeus on rajaton pl. heinäkuu.