JÄSENTIEDOTE 27/2017

LADYKAPTEENI HAUSSA, PELIOIKEUDET MYYNNISSÄ

Ladykapteeni
Seuran hallitus toivoo jäsenten ehdottavan keskuudestaan ladyjen aktiivisen toiminnan vetäjäksi ladykapteenia. Ladykapteeni osallistuu toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen klubitoimikunnan jäsenenä. Ehdotukset voi lähettää seuran sähköpostiin [email protected]

Rangekatos
Pitkään suunniteltu rangekatos on toteutumassa kaudelle 2018. Seuran hallitus on päättänyt osallistua rangekatoksen kustannuksiin jäsenistön harjoitteluolosuhteiden parantamiseksi.

Pelioikeudet 2018
Pelioikeuspaketit on julkaistu Lyytissä.

Simulaattorivuorot
Haluatko harjoitella swingiäsi myös talvella? Resortissa on laadukas golfsimulaattori, jolla pidät golfkuntoasi yllä kauden ulkopuolella. Simulaattori sijaitsee Klubirakennuksen pohjakerroksessa.

Vakiovuorot ovat varattavissa päivittäin klo 9–21 välisenä aikana kahden tai useamman tunnin jaksoissa, minimissään 1 kk kerrallaan. Simulaattorille pääsee Klubirakennuksen alakerran ovesta kulkulätkää vilauttamalla. Se tehdään kaikille vakiovuoron lunastaneille.

Nyt seuramme jäsenille vakiovuorot seuraavasti (2 h/viikko):

1 kk 140 €
2 kk 260 €
3 kk 400 €
5 kk 600 €

Lisätietoja ja varaukset myyntipalvelusta [email protected] tai puh. 075 326 6000.

Resortin nimityksiä
Kultaranta Resortin tiimi vahvistuu vuodenvaihteessa, kun myynnissä aloittaa Pilvi Orpana. Pilvi on matkailualan moniosaaja, jolla on lähes 15 vuoden kokemus alalla työskentelystä. Hän on aiemmin ollut muun muassa Visit Naantalin ja Visit Turun palveluksessa.

Lisäksi Julius Niinimaa on nimitetty vuoden 2018 alusta alkaen Kultaranta Resortin keittiöpäälliköksi. Julius on työskennellyt menestyksekkäästi Ravintola Kultarannassa vuodesta 2013 lähtien niin salin kuin keittiönkin puolella.

Terveisin

KARI HIETARINTA
Kari Hietarinta
KGCN toiminnanjohtaja
[email protected]