JÄSENTIEDOTE 26/2017

KAUDEN PÄÄTÖS VIETETTY
Kauden päätösjuhlaan saapui 68 henkeä. Erityiskiitos Resortin uudelle keittiöpäällikkö Julius Niinimaalle loistavasti toteutetusta menusta sekä muulle ravintolahenkilökunnalle hyvästä palvelusta. Kiitos myös kaikille juhlaan osallistuneille.

Syyskokouksen satoa
Syyskokoukseen osallistui 50 jäsentä. Erovuoroisten (Aila Kankare, Juha K. Lehtola, J-P Rautamaa) tilalle valittiin hallitukseen äänestyksellä Aila Kankare (2 v.), uutena Tiina Rinne-Kylänpää (2 v.) sekä arvalla valitut Juha K. Lehtola (2 v.) ja uutena Kai Salo (1 v.). Arpomiseen päädyttiin, koska Lehtola, Salo ja Olli Rannisto saivat äänestyksessä saman määrän ääniä.

Pikkujoulut Resortissa
Resortin valikoimasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja yritysten ja muiden ryhmien pikkujouluiksi. Kysy lisää myynnistä, puh. 075 326 6000 tai [email protected].

Terveisin

KARI HIETARINTA
Kari Hietarinta
KGCN toiminnanjohtaja
[email protected]