JÄSENTIEDOTE 21/2017

Ladyjen päättäjäiset la 2.9.
Aikalähdöt kierrokselle alkaen klo 8.00 kymppitiiltä. Kisamuotona koko kierroksen pistebogey max hcp 36 ja sokea ysi.

Äijien päättäjäiset la 2.9.
Klo 11.00 alkaen järjestetään myös miesten kauden päätöskisat. Ensimmäisen kerran pelataan Par 3 -kentällä pariscramblea J. Kilpailussa pelataan 2+2 kierrosta. Lisätietoa NexGolfista. Voit myös ilmoittautua ilman paria, pelikaveri löytyy varmasti.

Viikkokilpailu viikko 35
Tämän viikon viikkokisaisäntä on Kuntec. Viikon palkinnot ovat Resortin lahjakortteja: 1. 150 euroa, 2. 100 euroa ja 3. 50 euroa. Viikon viisi parasta viikkokisafinaaliin, joka pelataan lauantaina 16.9. yhteislähtönä klo 9.30. Siihen jo selviytyneiden lista on nähtävissä kilpailukalenterissa.

Kenttä
Maanantaina 4.9. alkaen kentällä käännetään pelijärjestystä loppukaudeksi siten, että kaikki aikalähdöt tapahtuvat tiiltä 10.

Kentän ollessa suljettuna yhteislähtökilpailujen takia, on usein kuitenkin mahdollisuus kiertää ns. aamuysi. Tiedustelut ja ajanvaraus caddiemasterilta.

Ravintolat
Lauantaina 2.9. klubiravintolassa on yksityistilaisuus. Klubiravintola suljetaan heti aamupalan jälkeen klo 10.00 ja aloitetaan valmistelut. Caddien tiskillä on tarjolla virvokkeita, kahvia ja pientä purtavaa.

4H baari avataan klo 10.00 ja pidetään tarvittaessa auki klo 17.00 asti. Valikoimissa on myös eväsleipiä riittävästi.

Heineken House avataan jo klo 11.00 ja se palvelee asiakkaita tarvittaessa 01.30 saakka. Heineken Housesta saa pizzaa ja salaattia jo klo 11.00 alkaen.

Heineken House on lauantaina 2.9. auki viimeistä päivää tämän kauden osalta ja luvassa on mm. juomatarjouksia.  Kaikki ovat tervetulleita ”tankin tyhjentäjäisiin”.

Lauantain poikkeusjärjestelyistä johtuen ei ole tarjolla normaalia keittolounasta tai klubilistaa.

Ladyjen lahjoitus
Ladyt lahjoittivat viime perjantaina Kultarannan koululle Draivia kouluun paketin. Ladyt keräsivät äitienpäivänä hyväntekeväisyyspotin, jolla paketti hankittiin Golfliitolta.

Koulunjohtaja Tuomas Alanko oppilaineen otti ilolla vastaan lahjoituksen ja koulun opettajat osallistuvat Suomen Golfliiton järjestämään Draivia kouluun koulutukseen syyskuussa. Seuraa edustivat Anne Salo ja ladykapteeni Anne Vilander.

Terveisin
KARI HIETARINTA
Kari Hietarinta
KGCN toiminnanjohtaja
[email protected]