Juniorit

Juniorit 2018

Junioreiden kausi 2018 noudattelee hyväksi havaittua linjaa. Tarkempi ohjelma julkaistaan keväämmällä. Viikkoharjoitukset pyritään aloittamaan jo toukokuussa. Vetäjinä jatkavat Anssi, Sanna ja Ville.

Toiminnan vastuuhenkilö Ville on toiminut opettavana ammattilaisena vuodesta 2002 lähtien ja valmentanut/opettanut satoja lapsia ja nuoria, aloittelevasta pelaajasta aina SM-tasolle saakka ja saanut toimia myös muutaman pelaavan ammattilaisen kanssa. Hän tuo junioreiden toimintaan lisää golfin svingiteknisiä asioita, kuitenkaan unohtamatta harjoittelun hauskuutta ja mielekkyyttä. Harjoittelu koostuu perusasioiden oppimisesta ja jokaisen yksilön tason mukaiseen, sopivan haastavaan tekemiseen.

Viikkoharjoitukset

Harjoituksissa kehitetään nuorten liikunnallisia taitoja golfin keinoin. Tavoitteena on luoda nuorille vahva perusta golfharrastukseen. Viikottain opettelemme golfin eri osa-alueita ja opiskelemme myös lajin perinteitä kunnioittavaa golfetikettiä ja sääntöjä.

KGCN Golfkoulu

Koulu järjestetään ma 4.6. – to 7.6.2018, päivittäin klo 9.00 – 14.00.
Kouluun ovat tervetulleita kaikki golfista kiinnostuneet 6-16- vuotiaat lapset ja nuoret. Greencard korttia ei tarvitse olla, mutta voit tulla kouluun vaikka olisit jo kovakin pelimies- tai nainen. Järjestämme kaikille tasoon sopivaa tekemistä koulun ajaksi.
Golfkoulun hinta on xxx€/ osallistuja sisältäen opetuksen päivittäin, lounaan ja välipalan, tarvittaessa myös välineet ja varusteet.

Lisätietoja: pro Ville Rintala 045 155 0506 tai ville.rintala@kultarantaresort.fi.

Golfia saariston portilla