JÄSENTIEDOTE 18/2017

Ladyjen kuukausikisa
Ladyjen kuukausikilpailu ”Kipukisa” pelataan ke 16.8. Tapahtuma alkaa fysiatrian ja kivunhoidon erikoislääkäri Marja-Liisa Huuskosen luennolla klo 16.30. Puolikkaalle kierrokselle lähdöt klo 18.00 alkaen. Kierroksen jälkeen on tarjolla iltapala. Ilmoittautuminen on auki NexGolfissa 10.8. klo 13.00 saakka.

Par 3 -mestaruuskilpailut
Vielä ehdit mukaan taistelemaan seuran par 3 –mestaruudesta. Kilpailu käydään Monipelikentällä su 13.8. klo 9.00 alkaen. Ilmoittautuminen on auki NexGolfissa 10.8. saakka. Tässäkin seuramestaruuskisassa osallistuminen on maksutonta ja seura tarjoaa lounaan kaikille osallistujille.

UUTTA! Muinaistulien pariscramble la 26.8.
Muinaistulien pariscramble pelataan lauantaina 26.8. Aikalähdöt klo 11.40 alkaen. 20 paria mahtuu mukaan. Hinta pelioikeuden omaaville jäseniltä vain 15€/ pelaaja. Osallistumismaksu sisältää iltajuhlan ruokailuineen Bar Porhossa. Ilmoittautuminen on avattu NexGolfiin.

Senioreiden ohjelmaa
* Senioritreffit ma 14.8. klo 12.00-
Elokuun senioritreffeillä käsitellään seniorijäsenten ajatuksia tästä kaudesta ja toiveita sekä ideoita tulevasta kaudesta. Paikalla on senioritoiminnan vetovastuusta kauden päätteeksi luopuva Tapani Barck ja ensi kaudella vetovastuun ottava Jyrki Wuori. Keskustelun ja ideoinnin jälkeen lounastamme ennen klo 14.00 alkavia lähtöjä. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan senioreiden toimintaan! Ilmoittautuminen Lyytiin tästä linkistä.

* Pelimatka Paraisille ke 16.8.
Senioreiden pelimatka Archipelagia Golfiin Paraisille tehdään ke 16.8. KGCN:n senioreille on varattu lähdöt klo 13.30-14.20. Hinta 35€ sisältää greenfeen ja lounaan. Maksaminen tapahtuu paikan päällä. Pelimatkalla ei järjestetä kilpailua, vaan mennään pelaamaan rennoissa merkeissä. Ilmoittautuminen Lyytiin to 10.8. mennessä tästä linkistä.

Viikkokilpailu viikko 32
Ensi viikon viikkokisaisäntä on Hartwall. Ensi viikon palkinnot ovat Kultarannan lahjakortteja:

  • 150 euron lahjakortti
  • 100 euron lahjakortti
  • 50 euron lahjakortti

Hartaushetki 7.8.
Elokuun hartaushetkeä vietetään Kultaranta Resortin kappelissa ma 7.8. klo 18.00. Iltaa isännöivät Risto Miettinen, Erkki Liikanen, Risto Nevala ja Tapio Lauri. Tervetuloa!

Heineken House
Torstaina 10.8. vietetään Heineken Housessa kesän viimeistä livetorstaita. Esiintyjinä ovat Luumukaikkonen ja Petri Haapasalo.

Terveisin
KARI HIETARINTA
Kari Hietarinta
KGCN toiminnanjohtaja
kgcn@kgcn.fi