JARMO PAUNU TEKI HOLARIN SEURAMESTIKSISSÄ!

Seuran lyöntipelimestaruuskilpailuiden ensimmäisenä päivänä la 29.7. nähtiin hole in one, jonka teki Jarmo Paunu. Viime kesänä maagisen 1000. Kultarannassa pelatun kierroksen rajapyykin saavuttanut Japi löi holarin väylällä 4. Lippu oli sijoitettu kisatyyliin sopivasti erittäin haasteelliseen paikkaan greenin etuosaan vasemmalle. Pitching wedgellä lyöty avaus putosi lipusta oikealle ja vieri kuppiin. Lähdön kaikki pelaajat löivät pallonsa griinille, mutta mäkeä ylös kiivettyään Harri Lehtonen havaitsi vain kaksi palloa viheriöllä. Etsinnän jälkeen Japin pallo löytyi kupista ja näin syntyi kentän 28. ja tämän kauden 3. holari. Upeaksi holarin tekee myös se, että Japi vietti 62-vuotissynttäreitään samana päivänä. Ja että uran ensimmäinnen holari tuli seuramestarsuuskilpailuissa. Japi on pelannut golfia 38 vuotta, joten pitkän linjan harrastajalle tämä huipensi kisapäivän. Kilpailuun osallistuneet saivat nauttia Japin tarjoamasta samppanjasta klubilla. Onnittelut Japille!

Japin holaria todistivat Miko Männistö (vas.) ja Harri Lehtonen (oik.).