JÄSENTIEDOTE 17/2017

Kesän toinen klubimatka tehtiin Nokialle upeassa porukassa tiistaina. Kiitos kaikille kesän matkoille osallistuneille. Ja kiitos myös Minnalle sekä Jannelle hyvistä matkajärjestelyistä.

Par 3 -mestaruuskilpailut
Lähipelin taitajat esittävät parastaan Monipelikentällä kun taistellaan seuran par 3 -mestaruudesta su 13.8. Ilmoittautuminen on auki NexGolfissa 10.8. saakka. Tässäkin seuramestaruuskisassa osallistuminen on maksutonta ja seura tarjoaa lounaan kaikille osallistujille.

Bar Porho su 30.7.
Klo 14.00 on tarjolla kaikille ilmainen musiikkihetki Bar Porhossa kun terassilla musisoivat mm. Risto Nevala, Erkki Liikanen ja Seppo Kulmala. Tervetuloa juhlistamaan samalla, arvatkaapa kenen syntymäpäivää…;) PiiDzei

Viikkokilpailu viikko 31
Ensi viikon viikkokisaisäntä on K-Rauta Kuninkoja. Raisiossa Myllyn liikealueella sijaitseva rakentamisen ja sisustamisen palveleva tavaratalo on myös SUOMEN SUURIN GRILLIKAUPPA. Valikoimissa on yli 70 erilaista grilliä ja lähes 500 erilaista grillaustarviketta, unohtamatta hyvää palvelua.

Ensi viikon palkinnot ovat:

    • 150 euron lahjakortti K-Rauta Kuninkojan grilliosastolle
    • 100 euron lahjakortti K-Rauta Kuninkojan grilliosastolle
    • 50 euron lahjakortti K-Rauta Kuninkojan grilliosastolle

Palkintolahjakortilla voi ostaa myymälästä grillejä ja grillaustarvikkeita, ei muita tuotteita.

Kenttä
Lauantaina ja sunnuntaina 29.-30.7. pelataan seuran mestaruuskilpailut aikalähdöin klo 8.00 alkaen. Kilpailulähtöjen jälkeen kenttä on auki normaalisti. Aamuisin ennen kilpailuja kenttä on suljettu.

Maanantaina 31.7. Finnish Flash tapahtuman takia kenttä on suljettu, lukuun ottamatta aamun klo 8.30 kaikille avointa yhteislähtöä. Ilmoittautumiset Caddiemasterille.

Keskiviikkona 2.8. on yksityinen kutsukilpailu yhteislähdöllä klo 10.30 alkaen. Kilpailun jälkeen kenttä on avoinna normaalisti. Aamulla ennen ko. kilpailua ehtii kiertää ”aamuysin”, kunhan on poissa kentältä klo 10.30 mennessä. Aamulähtöjen ilmoittautumiset Caddiemasterille.

Hartaushetki 7.8.
Elokuun hartaushetkeä vietetään Kultaranta Resortin kappelissa ma 7.8. klo 18.00. Iltaa isännöivät Risto Miettinen, Erkki Liikanen, Risto Nevala ja Tapio Lauri. Tervetuloa!

Terveisin
KARI HIETARINTA
Kari Hietarinta
KGCN toiminnanjohtaja
kgcn@kgcn.fi