JÄSENTIEDOTE 14/2017

SHOOTOUT JA SOLSIDAN KESÄJUHLA LA 15.7.!
Miehillä alkaa 9 reiän karsinta aikalähdöillä klo 14.30 eteenpäin. 16 parasta lyöntipelituloksen tehnyttä pääsee itse ShootOut -kisaan joka alkaa n. klo 18.15. Naisilla ei ole karsintaa. Klo 18.15 alkaen miehet pelaa ShootOut -kisan takaysillä ja naiset etuysillä, niin että voittaja on selvillä viimeisen reiän jälkeen. Kilpailumaksu on 20 €, josta muodostuu myös palkintosummat: 1. 50 % 2. 30 % 3. 20 %. Miehet ja naiset pelaavat omista poteista.

Ilmoittautumiset to 13.7. mennessä joko NexGolfin kautta tai caddie@kultarantaresort.fi.

Resort ja seura järjestävät yhteistyössä alkaen klo 20.00 klubitalolla kesäjuhlan. Maittava menu vain 15,-! Lisätiedot sähköpostiin tulleesta kutsusta. Ilmoittautuminen Lyytissä tästä.

Tervetuloa kaikki joukolla tekemään loistava kesäpäivä hienossa porukassa!

 Nokia River golf tiistaina 25.7.
Ilmoittaudu 25.7. Nokia River golfin klubimatkalle tästä

Viikkokilpailu viikko 28
Viikkokilpailun isäntäyritys on Kultaranta Resort. Viikon kolme parasta palkitaan Kultarannan lahjakorteilla seuraavasti: 1. 150 €, 2. 100 € ja 3. 50 €.

Kenttä ja golf
Kentän kunto on saanut paljon kiitosta niin omilta kuin vieraspelaajilta. Kenttähenkilökunta kiittää.

Kunnossa pitäminen vaatii jatkuvaa huolenpitoa. Tällä viikolla on saatu griinien ilmaus ja hiekoitus tehtyä. Pahoittelut aiheutetusta haitasta pelaamiselle ja kiitos kaikille ymmärryksestä. Työ jatkuu normaalin kunnossapidon lisäksi mm. liikaa valtaa saaneen apilan karsimisen merkeissä. Pelaajille korostetaan edelleen lyönti- ja alastulojälkien korjaamisen merkitystä.

Rangella lyöntiohjeita on noudatettu kohtuullisen hyvin. Parantamisen varaa toki vielä on. Jos joku epähuomiossa lyö väärästä paikasta, voi siitä ystävällisesti huomauttaa kuka tahansa. Se on kaikkien etu. Viivat tullaan maalaamaan uudelleen nykyistä useammin ja vahvemmiksi.

Bar Porho
Kultaranta Resortin Marinaan, Porhonkallion uimarannan yhteyteen on avattu upea baari & aurinkoterassi palveluineen. Baari tuntee nimen Bar Porho.

Bar Porhossa on tarjolla kahvia, virvokkeita, jäätelöä, pikku suolaista ja herkullisia hot dogeja & hyvää musiikkia. Terassilla on myös A-oikeudet, sekä satamapalvelut. Bar Porho on auki päivittäin klo 11-18 heinäkuun loppuun (säävaraus). Voit tarvittaessa tarkistaa aukiolon soittamalla numeroon 044 0190 554 tai Facebookista.

4 H baari
4 H baari on avoinna päivittäin klo 10-17 (säävaraus). Mikäli kentällä on pelaajia enemmän tai jokin tapahtuma, niin baari on auki pidempään tapauskohtaisesti. Mikäli 4 H on kiinni epävakaan sään vuoksi, niin siitä infotaan caddien tiskiltä ja 4H:n ovessa.

Sushi perjantait (pe-su)
UUTTA! Perjantaista 14.7. alkaen klubiravintolassa on tarjolla aina perjantaisin klo 11.00 alkaen laaja valikoima susheja. Tänään ensimmäiset sushit olivat koemaistelussa ja allekirjoittanut voi suositella Resortin uutuustarjontaa lämpimästi. Tämän viikonlopun ajan voi jo testata miltä uutuustuotteet maistuvat.

Sushitarjonnasta saa itse valita mieleisensä tuotteet ja nauttia ne ravintolassa, ottaa mukaansa kotiin, hotellihuoneeseen tai vaikka veneeseen. Tuotteet hinnoitellaan edullisesti (makisushi 1€/kpl ja nigirisushi 2€/kpl). Jäsenistö saa vielä hinnoista -10% alennuksen esittämällä jäsenkorttinsa. Sushit myydään niille varta vasten varatusta kylmäkalusteesta, joka sijoitetaan klubille lounasbufeen läheisyyteen.

Susheja myydään niin pitkään kuin tuotteita riittää tai enimmillään sunnuntaihin asti.

Terveisin
KARI HIETARINTA
Kari Hietarinta
KGCN toiminnanjohtaja
kgcn@kgcn.fi