LADYJEN TIEDOTE 1/2017

Hei Kultarannan Lady!

* Lähde mukaan kesä-heinäkuun Eclecticiin!

Caddiellä on Eclectic-kuori, johon voit ilmoittautua, maksaa osallistumismaksun ja sieltä saat tuloskirjanpitoon monisteen.

Tämä kesänä ei jätetä kortteja caddielle, vaan pidetään itse kirjaa omista tuloksista!

Eclectic -kilpailu on rento ja hauska kesä- ja heinäkuun ajan jatkuva kisa. Eclecticissä lopputuloksen muodostavat kahden kuukauden aikana kullakin reiällä pelatut parhaat tulokset – bogi, par, birdie ja eagle. Tulokset huomioidaan kaikista pelatuista kierroksista, kunhan on pelattu vähintään 9 reikää ja tuloskortissa on merkitsijän allekirjoitus. Säilytä kuitenkin tuloskorttisi.

Saat ilmoittautuessasi caddieltä Eclectic-kuoresta taulukon, johon voit pitää omaa Eclectic- ja birdiekirjanpitoasi. Elokuun alussa keräämme tuloskirjanpitosi lopulliseen tuloslaskentaan.

Kilpailussa pelataan kahta sarjaa: toinen sarja on tasoitukseton ja toinen tasoituksellinen siten, että viimeisen kilpailupäivän eli 31.7. tarkasta tasoituksesta otetaan huomioon 50 %. Tämän kilpailun tarkoitus on kannustaa pelaajia parhaaseen suoritukseen kauden jokaisella kierroksella ja jokaisella reiällä. Myös huonosta kierroksesta korttiin voi jäädä yksittäinen par tai birdie, joka vaikuttaa kauden Eclectic -tuloksessa!

Osallistumismaksu on 20 euroa eli 10 euroa per sarja. Sarjojen voittajat saavat valita mieleisensä hyväntekeväisyyskohteen, johon rahat lahjoitetaan. Eclectic-kuoreen jätetty 20 euroa osallistumismaksu toimii ilmoittautumisena Eclectic-kisaan.

* Ladyjen kesäkuun golfvierailu Wiurilaan toteutetaan tiistaina 13.6., lähdöt klo 16.30 alkaen. Pelataan yhdessä toistemme hyvässä seurassa. Kuljetaan kimppakyydein Wiurilaan. Pelimaksu on 34€. Olen varannut lähdöt 20 Ladylle ja varaan lisää, jos lähtijöitä tulee enemmän.

Ilmoittaudu Annelle ke 7.6. mennessä p. 050 360 0396 tai KGCN Ladyt facebook-ryhmässä.

* Jos olet kiinnostunut tilaamaan KGCN Ladyjen golfpaidan hihattomana tai lyhythihaisena Golfbalancelta, ilmoitathan Annelle kokosi. Näin saan tarkennettua valintaa. He tarjoavat Puman paitaa n. 35,- ja Footjoyn paitaa n. 50,-. Tarkoituksena on painattaa paitaan KGCN LADYT teksti ja paidan värinä on musta (ja ehkä pinkki ja valkoinenkin vaihtoehtoina). Kun tiedän alustavasti kuinka moni paidan haluaisi ja minkä kokoisen, ilmoitan teille mallin ja sitten tehdään tilaus.

* Äitienpäiväkisan hyväntekeväisyyspottiin kertyi 250e. Hienoa Ladyt! Olen ollut Kultarannan koulun johtavaan opettajaan Riitta Koskiseen yhteydessä Draivia kouluun paketin hankkimisesta. He ottavat ilomielin paketin meiltä lahjoituksena vastaa ja sovimme, että elokuussa koulun alettua käymme lahjoittamassa sen heille.

Toivotan teille kaikille ihanaa golfkesää!

Terkuin

ladykapteeni Anne Vilander, p. 050 360 0396