KALLE SAMOOJA EDUSTAA KULTARANTAA

Kultaranta Resort ja Kalle Samooja ovat solmineet 1+1 vuotisen yhteistyösopimuksen. Turkulainen golfaa seitsemättä kautta ammattilaisena. Alkava kausi on toinen European Challenge Tourilla.

”Selkeä tavoitteeni on olla niiden viidentoista joukossa, jotka lunastavat kaudelle 2018 pelioikeuden European Tourille”, lupaa Samooja. Hänellä on täysi pelioikeus Challenge Tourille. Samoojan kalenterissa www.kallesamooja.fi/kisakalenteri/ on tällä kaudella 21 kilpailua. Kilpailuiden välillä hän järjestää 1-2 tapahtumaa omille yhteistyökumppaneilleen Kultaranta Resortissa. Lisäksi hän on mukana 1-2 Resortin tapahtumassa.

Merkittävää sopimuksessa on myös, että nelikertainen Suomen mestari edustaa kilpaillessaan jatkossa Kultaranta Golf Club Naantalia (KGCN).

Kultaranta Resort tarjoaa Samoojalle hyvät mahdollisuudet ja laadukkaat palvelut ympärivuotiseen harjoitteluun. ”Olen aina pitänyt Kultarannan ilmapiiristä ja merellisestä ympäristöstä. Juuri Kultarannan tarjoamat kokonaisvaltaiset palvelut olivat päätökseni taustalla”, Samooja kehuu.

Sopimus on Kultaranta Resortille ensimmäinen yhteistyösopimus huippu-urheilussa. ”Samoojan tasoinen ammattilaispelaaja tuo merkittävää lisäarvoa golfliiketoiminnallemme”, sopimukseen tyytyväinen Resortin myyntipäällikkö Tuomo Ranki toteaa.

 

Lisätietoja: Kultaranta Resort, myyntijohtaja Tuomo Ranki, 044 750 3899.