JÄSENTIEDOTE 6/2017

Monipelikenttä ja range avataan perjantaina 21.4.,
pääkenttä perjantaina 28.4.

Monipelikenttä, eli par 3- kenttä, avataan perjantaina 21.4. klo 12.00. Samalla avataan rangen palloautomaatti. Rangepoletteja voi lunastaa ennen pääkentän avaamista arkisin klo 9-16 caddiemasterilta. Muistathan että par 3- kentän käyttö edellyttää joko pelioikeutta tai maksettua kierrosmaksua. Lisäksi on muistettava ilmoittautua 1. teen vieressä olevasta postilaatikosta löytyvään vihkoon.

Pääkenttä avataan perjantaina 28.4. klo 12.00. Kentän avauslyönnin suorittaa Pekka Jokisuu. NexGolfiin on avattu lähdöt klo 12.30 lähtien.

Pelioikeuksista löydät tietoa tästä.

Kauden avauskilpailu vapunaattona 30.4. klo 10.00
Ilmoittautuminen on auki NexGolfiissa. Montaa paikkaa ei enää ole, pidä kiirettä.

Kalle Samooja edustaa jatkossa Kultarantaa

Kultaranta Resort ja Kalle Samooja ovat solmineet 1+1 vuotisen yhteistyö-sopimuksen. Turkulainen golfaa seitsemättä kautta ammattilaisena. Alkava kausi on toinen European Challenge Tourilla. Merkittävää sopimuksessa on myös, että nelikertainen Suomen mestari edustaa kilpaillessaan jatkossa Kultaranta Golf Club Naantalia (KGCN).

Vappubrunssi Resortissa 1.5. klo 11-15

Tule nauttimaan Kultaranta Resortin runsaasta vappubrunssista ja kuplivasta tunnelmasta vapunpäivänä 1.5. klo 11–15. Hinta: 29 €/hlö. Varaukset: myyntipalvelu@kultarantaresort.fi tai http://shop.kultarantaresort.fi josta näet myös menun.

V-S Pesis Open 5.5. klo 10.00
Ilmoittautuminen on auki NexGolfissa.

Terveisin
Kari Hietarinta
KGCN toiminnanjohtaja
kgcn@kgcn.fi
0400 603 001