JÄSENTIEDOTE 5/2017

Kauden avaus lähestyy

Pääsiäiseksi luvattu sää ei mahdollista vielä monipelikentän, paremmin tunnettu par 3 –kenttänä, avaamista. Sama koskee rangen palloautomaattia. Yöpakkasten takia pallojen pesu ei onnistu. Rangella on kuitenkin palloja, joten itsekeruu periaatteella
voi käydä harjoittelemassa. Todennäköisesti ensi viikolla sekä par 3 –kenttä että range aukeavat. Tästä kerrotaan sekä seuran sivuilla www.kgcn.fi että Resortin sivuilla www.kultarantaresort.fi.
Pääkentän osalta kenttämestarimme Mika Tahvanainen sanoi tänään:
”Tällä hetkellä tilanne pääkentällä näyttää siltä, että kenttä avataan vapuksi. Vielä on liian aikaista kuitenkin ennakoida milloin säät ja kentänhoidon toimenpiteet mahdollistavat kentän avaamisen. Tällä viikolla pakkasyöt ja alhaiset päivälämpötilat ovat haitanneet kentänhoitoa. Olemme saaneet bunkkereita kantattua ja väylien reuna-alueita siivottua. Ensi viikon kelit ratkaisevat paljon. Lämpöä tarvitaan jotta ruohon kasvu lähtee kunnolla käyntiin.”

Kauden avauskilpailu vapunaattona 30.4. klo 10.00
Ilmoittautuminen on avattu NexGolfiin.

V-S Pesis Open 5.5. klo 10.00
Jäsenemme Satu Mikola järjestää V-S Pesis Openin kentällämme ja haluaa kutsua mukaan kilpailuun. Ilmoittautua voit kisaan jo nyt.

Bägikaappeja vapaana
Muutama kaappi on vielä vapaana á hintaan 55 €/ kausi. Tiedustelut: Antti Kaarto, antti.kaarto@kultarantaresort.fi, 045 263 9010.

Terveisin
Kari Hietarinta
KGCN toiminnanjohtaja
kgcn@kgcn.fi
0400 603 001