KULTARANTA RESORTIN PRO SHOP GOLF BALANCELLE

Kultaranta Resort ja Golf Balance ovat sopineet Pro Shop –yhteistyöstä tulevalle kaudelle. Golf Balance vastaa Resortin Pro Shopin tuotetarjonnasta. Yhteistyön tavoitteena on tuottaa monipuolisempaa ja parempaa palvelua kaikille Kultaranta Resortin asiakkaille.

Golf Balance Oy on Suomen suurin golfvälineiden myyntiin erikoistunut yritys, jonka myymälät sijaitsevat Espoossa ja Vantaalla. Lisäksi Golf Balancella on toistakymmentä pro shopia eri puolilla Suomea, sekä monipuolinen nettikauppa.

”Yhteistyön avulla kykenemme tarjoamaan sekä kultarantalaisille että vieraspelaajille laajan ja vaihtuvan tekstiili- ja demomailavalikoiman kilpailukykyisin hinnoin”, kertoo Kultaranta Resortin toimitusjohtaja Pekka Jokisuu.

Golf Balancen toiminnan perustana on laadukas asiakaspalvelu sekä vahva asiantuntemus. Tuotevalikoima koostuu alan suurimmista ja tunnetuimmista merkeistä.