JÄSENTIEDOTE 4/2017

Hyvä KGCN:n jäsen

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on hyväksynyt Kultaranta Golf Oy:n yrityssaneeraushakemuksen tänään 27.3.2017. Tämä vahvisti sen mikä oli odotettavissa. Molemmat Kultarannan yhtiöt on siis hyväksytty yrityssaneeraukseen ja niiden toiminta jatkuu normaalisti. Näin ollen jäsenistömme voi rauhallisin mielin valmistautua alkavaan kauteen. Pelioikeuspaketin varaat helpoiten ilmoittamalla haluamasi pelioikeuden kaudelle 2017 Lyyti-ilmoittautumisella alla olevan linkin kautta.

https://www.lyyti.in/Kultaranta_Resort__Kausipelioikeudet_2017_2185

Kuten Resort tiedotti tänään, rangelle on toimitettu palloja. Range on toistaiseksi auki itsekeruu periaatteella, eli ne mitä lyöt, keräät itse. Kannattaa kuitenkin varata mukaan saappaat ja pyyhe, sillä range ja pallot ovat vielä märkiä.

Olethan muistanut hoitaa jäsenmaksusi. Jos et ole saanut laskua NexGolfiin tai jokin muu asia askarruttaa, lähetä viesti seuran uuteen sähköpostiosoitteeseen kgcn@kgcn.fi.

Terveisin

Kari Hietarinta
KGCN toiminnanjohtaja
kgcn@kgcn.fi
0400 603 001