JÄSENTIEDOTE 3/2017

Hyvä KGCN:n jäsen

Olen saanut seuran hallitukselta kunniakkaan tehtävän palvella jäsenistöämme toiminnanjohtajana. Maaliskuun alusta toimin päivittäin seuran asioiden parissa. Seuran sivuilla ja tulevissa tiedotteissa kerrotaan sähköpostiosoite, mihin voit lähettää seuraa koskevia viestejä. Toistaiseksi tavoitat varmimmin puhelimitse.

Tasoitusten vuositarkistus on tehty tällä viikolla. Ajantasaisen tasoituksesi voit tarkistaa NexGolfista. Mikäli olet jättänyt viime kaudella tuloskortin vähintään neljältä tasoituskierrokselta, sinulle on vahvistettu EGA-tasoitus. Vähemmän kuin neljä korttia jättäneet ja yli 36 tasoituksella pelaavat eivät kuulu EGA-tasoituksen piiriin.

Ensi tiistaina 21.2. saat NexGolfiin ”Sähköiset laskut” alle kauden 2017 jäsenmaksulaskun. Hoidathan sen eräpäivään 10.3. mennessä.

Olen erittäin luottavainen, että seuramme, kotikenttämme ja Resort palveluineen, tarjoaa Sinulle alkavalla kaudella entistä parempia ja nautinnollisempia hetkiä hyvässä seurassa. Resort lähestyy lähipäivinä jäsenistöämme pelioikeustarjonnalla.

Hiihtolomaterveisin

Kari Hietarinta
KGCN toiminnanjohtaja
0400 603 001