KENTTÄMESTARIN TERVEISET

Projekti ”Kohti vappua” on aloitettu tämän vuoden osalta. Tällä hetkellä tehdään vielä viimeisiä suunnitelmia kesän osalta ja seurataan tiukasti Forecan sääennustuksia. Nämä vaihtelevat säät tuovat päänvaivaa ja ehkä ylimääräisiä toimenpiteitä jo ennen maaliskuuta, jolloin normaalisti aloitamme kevät rutiinit. Voi olla, että talven aikana joudumme poistamaan jäätä ja loskaa greeniltä tai ainakin hajottamaan greeneille kerääntynyttä jäätä. Muutoin ajatuksena on jatkaa edellisvuoden linjoilla kevään hoitotoimenpiteiden suhteen, riippuen täysin lopputalven ja alkukevään säistä. Eli tavoitteemme on päästää pelaajat kentälle viimeistään vappuna, toivottavasti hieman aikaisemmin. Toivotaan, että lopputalven kelit olisivat suotuisemmat kuin tämänhetkiset.

Syksyllä ehdimme hiukan touhuta vielä väylällä 7. Teimme sinne uuden poistumistien ja vanha poistettiin käytöstä. Tämä toimenpide tehtiin väylän vieressä olevan tonttialueen vuoksi, johon on pari taloa tällä hetkellä valmistumalla.

Toivotaan, että saamme hyvän golfkauden 2017!

Mika Tahvanainen