GOLFDUUNARI VAIKENEE

Hyvä KGCN:n jäsen,

Kirjoitin muutama päivä sitten kotona huoneentauluumme tammikuun iskulauseeksi Pikku Myyn lausahduksen ”Nipsu, älä vingu. Riittää, että tuuli vinkuu.”

Tämä lausahdus mielessäni ilmoitan, että sopimukseni sekä yhteistyöni Kultaranta Golf Oy Naantalin ja Kultaranta Resort Oy:n kanssa on päättynyt enkä hoida aiempia tehtäviäni enää 9.1.2017 alkaen.

Kyseisellä päivämäärällä eroan myös KGCN:n toiminnanjohtajan tehtävästä. Tästä päätöksestäni olen informoinut seuran hallitusta. Saamani tiedon mukaan KGCN:n hallitus kokoontuu 22.1. ja käsittelee silloin myös uuden toiminnanjohtajan valintaa. Edelleen saamani tiedon mukaan, hallitus tiedottaa asiasta jäsenistöä heti, kun päätös valinnasta on tehty.

Aloitin kaksi vuotta sitten ”toisen kierroksen” seuran toiminnanjohtajana ja golfliiketoiminnan vetäjänä valtavan ylpeänä. Ylpeänä erityisesti siitä, että pääsin käyttämään minulle suotua valtaa sinun palvelemiseesi pelkän hallitsemisen sijaan. Tahdoin aidosti ja koko sydämelläni kehittää joka päivä Resortin ja seuran toimintoja ja palveluita entistä aktiivisempaan, keskustelevampaan ja yhteisöllisempään suuntaan. Toivon vilpittömästi, että tästä toimintamallista kummunnut positiivinen kehitys on koettu niin arvokkaaksi, että se saa jatkoa tulevinakin pelikausina.

Tahdon vielä erikseen korostaa, että Kultaranta Golf Oy Naantalin ja Kultaranta Resort Oy:n hakeutumisella yrityssaneeraukseen ei ole tekemistä asian kanssa vaan lopputulokseen johtaneet tilanteet ovat lähteneet kehittymään jo paljon aikaisemmin.

Nyt oma työpolkuni vie siis toisaalle, tuntemattomaan. Lähden kuitenkin toiveikkaana siitä ja sillä ajatuksella, että muutos on aina mahdollisuus – niin Resortille, seuralle kuin minulle itsellenikin.

Haluan tässä yhteydessä kiittää julkisesti Resortin osaavaa henkilökuntaa yhteistyöstä, josta – niin kuin kaikki hyvin tiedätte – en ole aina välttämättä tehnyt helppoa. Voimaa, jaksamista ja menestystä teille myös tulevaisuudessa. Erityiskiitos Reetalle ja Kaapolle, ilman teitä en olisi jaksanut ja pystynyt edes tähän.

Ennen kaikkea kuitenkin ISO KIITOS kuuluu sinulle hyvä KGCN:n jäsen. Olen ollut etuoikeutetussa asemassa saadessani palvella sinua.

Hector on riimitellyt Woyzeck-nimisessä biisissä, että ”Aina jollain lahjuksella hyvä myydään maailmasta”. Pidetään yhdessä huolta, että näin ei käy KGCN:n kohdalla.

Hyvää ja Menestyksekästä Uutta Vuotta 2017!

Jouni, jäsen 007

PS. Jos sinulla on tiedossasi tekemätöntä työtä, jossa voisin olla avuksi, niin laita viestiä sähköpostilla osoitteeseen kankaanpaa.jouni@gmail.com.
Osoitteesta www.propiyo.fi löydät tarvittaessa lisätietoja minusta ja siitä, mitä osaamista minä voin tarjota. Saa myös soittaa (GSM 040 558 3158) – vaikkei olisi asiaakaan.